Flyttefirma

Lejeflyttekasser.dk - Samarbejder med Danmarks Flyttefirma

Danmarks Flyttefirma er et flyttefirma, der med et team af kompetente flyttemænd, som løser alle typer og former for flytning og transport.

Danmarks Flyttefirma har intet imod at krydse landegrænser og flytte dig til udlandet.

Danmarks flyttefirma's vigtigste værdier er Professionalisme, Kvalitet, Tryghed.

Danmarks Flyttefirma ønsker gennem faglig professionalisme, og arbejdsglæde hos deres flyttemænd at drive en moderne flytteforretning, der gør en forskel for deres kunder.

Flyttefirmaet tilbyder deres kunder en tryg og effektiv flytteservice og en god start i nye omgivelser ved hjælp af høj kvalitet og motiverede medarbejdere, vil de give deres kunder den bedste flytteoplevelse.

Danmarks Flyttefirma ligger tæt ved ring- og motorveje og kommer derfor nemt og hurtigt både ind og ud ved flytning i København. Med et hav af samarbejdspartnere, der består af både møbelbusser, liftvogne, kassevogne, flyttebiler og lifte, er vi i stand til at klare både store og små opgaver.

De sørger altid for at sikre kvalitets styring, at alle vognmænd har de nødvendige forsikringer, der kræves af branchen. Dette er en vigtig del af enhver transport eller flytteservice, for at sikre deres kunder den rette Tryghed.